En oförglömlig tävling i Shanghai.

I juli reste tre talangfulla gymnaster från oss till Shanghai för att tävla i en internationell tävling, Nova, Alicia och Emma tillsammans med sin tränare Johanna. Våra gymnaster visade inte bara sin talang utan också sin dedikation för gymnastik, och de bar stolt klubbens namn i ett sån speciellt evenemang.

Tävlingen, som arrangerades av klubben Yeti, var en berikande upplevelse full av utmaningar. Nova, Alicia och Emma utmärkte sig i sina respektive kategorier och visade det hårda arbete och den förberedelse som de har lagt ner.

Vi vill rikta ett särskilt tack till de föräldrar som gjorde denna resa möjlig: Charlie och Sarah. Deras stöd och generositet gjorde det möjligt för våra gymnaster att uppleva denna unika upplevelse. Vi vill också rikta ett djupt tack till vår tränare Johanna, vars dedikation och engagemang var avgörande för våra gymnaster framgång. Utan hennes vägledning och motivation hade denna resa inte varit möjlig.

Tillbaka i Sverige är minnena från denna otroliga resa till Shanghai fortfarande starka i våra sinnen. Denna resa var inte bara en möjlighet att tävla utan också en chans att stärka banden och uppleva oförglömliga stunder tillsammans. Upplevelsen av att tävla på en internationell scen är något som våra gymnaster kommer att värdera för alltid.

Tack till alla ni som stöttade oss och följde vårt äventyr i Shanghai. Ert uppmuntran och stöd betyder världen för oss. Vi ses på nästa tävling!

Nästa
Nästa

Från Beijing till Shanghai.